m install
petlinii
nello construct

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (16 – 29 aprilie)

zamblau eugen
floris

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (16 – 29 aprilie).

 

Astfel, în zona Transilvaniei, „media valorilor termice diurne va fi în scădere, de la 23 de grade în prima zi a intervalului, până la 16 grade între 18 și 20 aprilie. După această dată, va avea loc o încălzire, astfel încât maximele termice vor atinge, în medie, 20 de grade în jurul datei de 24 aprilie, iar ulterior, până la sfârșitul intervalului, vremea se va răci ușor și treptat, devenind apropiată de normal din punct de vedere termic la finalul celor două săptămâni de prognoză, când se va atinge o medie regională de aproximativ 16…17 grade. Media temperaturilor minime va fi de 6…8 grade în primele dimineți, apoi va scădea spre 3 grade pe 21 aprilie, iar ulterior regimul termic nocturn va avea ușoare variații și temperaturile minime se vor situa, în general, între 4 și 6 grade. Vor fi ploi, mai ales averse, pe 17 și 18 aprilie și, din nou, în intervalul 23 – 29 aprilie. În celelalte zile ale prognozei probabilitatea pentru precipitații va fi redusă.”, precizează site-ul ANM.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: