Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Baza 71 Aeriană, exercițiu tactic în Parcul Central din Cluj

kaufland 650x100 22.12

modulo 550

terran 650

ecercitiu eleicopter

Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” a desfășurat în cooperare cu Divizia 4 Infanterie Gemina un exercițiu tactic, în Parcul Central din Cluj Napoca.Exercițiul și expoziția statică au avut loc cu ocazia celebrării Zilei Forțelor Terestre.

 

” Cu acest prilej cu care le dorim tuturor colegilor noștri multă sănătate, putere de muncă și un sincer la mulți ani!”, au transmis reprezentanții Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”.

În același context, în prima parte a programului, personalul comandamentului a participat la un simpozion cu tematica aniversării zilei, după care, în cadru festiv, a urmat momentul de acordare a unor distincții onorifice din partea eșaloanelor superioare celor mai merituoși camarazi.

Începând cu ora 10.00 porțile comandamentului Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”, din Piaţa Ştefan cel Mare, nr. 1-3, au fost deschise tuturor celor interesați să-i cunoască pe purtătorii uniformei Armatei Române de la Cluj-Napoca.

În interiorul sediului unității, vizitatorii au asistat la exercițiile demonstrative ale cercetașilor Batalionului 317 Cercetare ”Vlădeasa”, ale polițiștilor militari din structura Batalionului 400 Sprijin ”Feleacu” și, nu în ultimul rând au vizionat o expoziție de armament, tehnică de luptă și  echipament aduse din Florești, de la Regimentul 50 Rachete Antiaeriene ”Andrei Mureșianu” și Batalionul 7 Aruncătoare Proiectile Reactive din Someșeni.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 23 mai, ora 17.30:

Fotbal, Cupa României. Alvio Cuzdrioara - Sticla Arieșul Turda.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...