marian morar
m install
nello construct

Pașapoarte false depistate pe aeroportul din Cluj

zamblau eugen

Poliţiştii de frontieră clujeni au descoperit ascunse în căptuşeala bagajelor de mână ale unor cetăţeni din Republica Moldova, cinci paşapoarte biometrice româneşti falsificate, ce urmau a fi folosite în străinătate.

Joi dimineaţa, în jurul orei 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cluj din Aeroportul „Avram Iancu” Cluj, s-au prezentat pentru a ieşi din ţară, pentru a se îmbarca pe o cursă Cluj-Napoca – Tel Aviv, cinci persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 53 de ani, prezentând la controlul de frontieră paşapoarte Republica Moldova.

În baza unor analize de risc pe linia migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră au efectuat controale amănunţite şi asupra persoanelor şi bagajelor. Astfel, au fost descoperite, ascunse în căptuşeala bagajelor de mână, cinci paşapoarte biometrice, ce purtau însemnele autorităţilor statului român.

Persoanele au declarat că au obţinut documentele româneşti de la o persoană de sex masculin a cărui identitate nu o cunosc din municipiul Iaşi, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 2.000 şi 4.000 de euro. Cei în cauză au declarat că intenţionau să ajungă în Israel unde sperau să-şi găsească locuri de muncă folosindu-se de documentele false.

Cele cinci persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2