Live Video
 

maxiprest mai2018

După ce a fost reparată, fântâna din parcul central a fost distrusă din nou! A fost reparată încă o dată!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

fantana distrusa

După ce fântâna arteziană din parcul central a fost curățată și recondiționată, persoane rău intenționate au distrus-o din nou, aruncând cu dale de beton în fântână, cu scopul clar de a o strica! Fântâna a fost curățată încă o dată și defecțiunile au fost remediate. ”Aceste comportamente trebuie să înceteze”, transmit reprezentanții administrației locale, care fac apel și la populație pentru a sesiza orice tentativă de distrugere de acest gen.

 

”Autoritățile locale fac eforturi pentru ca orașul nostru să fie curat, modern și pentru ca noi toți să fim mândri că locuim în el. 

Cu toate acestea, unii dintre noi, nu apreciază și nu respectă aceste eforturi. 

În Parcul Central după ce, nu cu mult timp înainte, fântâna arteziană a fost curățată și recondiționată, persoane rău intenționate au aruncat dale de beton în fântână cu scopul clar de a o strica. 

Fântâna a fost curățată din nou și defecțiunire produse au fost remediate. 

Aceste comportamente trebuie să înceteze și facem apel către toți cetățenii care surprind astfel de manifestări necivilizate și malițioase să anunțe autoriățile locale. 

Haideți să contribuim împreună la evoluția Turzii, haideți să respectăm bunurile publice și să nu mai fim indiferenți.”, au informat reprezentanții administrației locale.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...