Scrie un comentariu

fantana distrusa

După ce fântâna arteziană din parcul central a fost curățată și recondiționată, persoane rău intenționate au distrus-o din nou, aruncând cu dale de beton în fântână, cu scopul clar de a o strica! Fântâna a fost curățată încă o dată și defecțiunile au fost remediate. ”Aceste comportamente trebuie să înceteze”, transmit reprezentanții administrației locale, care fac apel și la populație pentru a sesiza orice tentativă de distrugere de acest gen.

 

”Autoritățile locale fac eforturi pentru ca orașul nostru să fie curat, modern și pentru ca noi toți să fim mândri că locuim în el. 

Cu toate acestea, unii dintre noi, nu apreciază și nu respectă aceste eforturi. 

În Parcul Central după ce, nu cu mult timp înainte, fântâna arteziană a fost curățată și recondiționată, persoane rău intenționate au aruncat dale de beton în fântână cu scopul clar de a o strica. 

Fântâna a fost curățată din nou și defecțiunire produse au fost remediate. 

Aceste comportamente trebuie să înceteze și facem apel către toți cetățenii care surprind astfel de manifestări necivilizate și malițioase să anunțe autoriățile locale. 

Haideți să contribuim împreună la evoluția Turzii, haideți să respectăm bunurile publice și să nu mai fim indiferenți.”, au informat reprezentanții administrației locale.

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator