marian morar
m install
nello construct

Atenționare imediată de vreme severă, în zona Turzii! (UPDATE)

zamblau eugen

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu câteva minute, o alertă de Cod Galben  de vreme severă imediată, care cuprinde mai multe localități din județul Cluj, printrre care și zona Turzii. Se vor manifesta frecvente descărcări electrice, averse care vor depăși local 25-30 l/mp, grindină de dimensiuni mici și medii, intensificări de scurtă durată a vântului.

 

Atenționarea a intrat în vigoare la ora 22.30 și este valabilă până la ora 23.30.

În județul Cluj sunt afectate localitățile: Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Apahida, Florești, Viișoara, Tritenii de Jos, Săvădisla, Frata, Cojocna, Ceanu Mare, Feleacu, Mociu, Cămărașu, Căianu, Cătina, Suatu, Petreștii de Jos, Săndulești, Ciurila, Tureni, Aiton, Ploscoș.

ANM a anunțat în prealabil că din această seară, până mâine la ora 14.00, va fi vreme instabilă în toată țara. Apoi, de mâine de la ora 14.00, zona Transilvaniei va fi sub Cod Galben de ploi (vreme rea), până vineri dimineața.

UPDATE, 13.06, ora 00.10:

ANM a emis încă o alertă de Cod galben de vreme severă imediată, care este valabilă între orele 00.00-01.00. Din județul Cluj sunt afectate localitățile: Turda, Câmpia Turzii, Gilău, Florești, Viișoara, Mihai Viteazu, Tritenii de Jos, Iara, Săvădisla, Frata, Cojocna, Ceanu Mare, Luna, Feleacu, Moldovenești, Călățele, Călărași, Băișoara, Mănăstireni, Petreștii de Jos, Mărgău, Sâncraiu, Săndulești, Ciurila, Tureni, Aiton, Ploscoș, la care se adaugă și zona de munte.

Se vor semnala: frecvente descărcări electrice, averse care vor depăşi local 20… 25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului.

Citește și:

Meteo: De azi, vremea va deveni instabilă în toată țara! De mâine, Cod Galben de ploi, care va afecta și Transilvania!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2