m install
petlinii
nello construct

Cetățean străin tâlhărit la Cluj

floris

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat şi reţinut patru bărbaţi, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

 

La data de 15 iulie a.c., Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, printr-un apel telefonic, despre faptul că un tânăr, în vârstă de 23 de ani, cetăţean străin, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

Conform cercetărilor efectuate, cel în cauză, în timp ce se afla pe o stradă din zona centrală a municipiului, ar fi fost agresat de patru tineri care l-ar fi deposedat de un ceas, un lănţişor şi circa 100 de euro.

În urma sesizării, poliţiştii din cadrul secţiilor de poliţie 1 şi 2, din Cluj-Napoca, au reuşit în scurt timp identificarea celor bănuiţi de comiterea faptei, stabilindu-se că este vorba despre patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 38 de ani, din Cluj-Napoca şi Vaida Cămăraș.
În baza probatoriului administrat, cei patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Aceștia urmează a fi prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: