marian morar
m install
nello construct

Șofer al societății de salubritate din Câmpia Turzii, acuzat de distrugere!

zamblau eugen

Împotriva unui șofer al societății Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA a fost depusă o sesizare la Poliția din localitate, după ce pe camerele de vedere se vede cum a distrus un tomberon aparținând imobilului unde funcționează o clinică stomatologică.

 

”Îi mulțumesc șoferului de pe mașina salubrității cu numărul de înmatriculare CJ-15-KOZ, care astăzi în intervalul orar 11:20-11:38 ne-a distrus tomberonul (300 ron – stoc DEDEMAN) și ne-a făcut cadou „apă de salubritate” scursă din mașina „ecologică” de colectare a deșeurilor”, a menționat Horațiu Hatos, proprietarul clinicii stomatologice de pe strada Daciei, unde a avut loc incidentul.

Horațiu Hatos spune că pe lângă faptul că serviciul de salubritate este prestat neprofesionist, de reproșat este și atitudinea angajaților, care după ce au produs paguba nici măcar nu și-au cerut scuze, anunțând proprietarul tomberonului, preferând să meargă mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

”Cred că trebuie să mergem noi să aruncăm deșeurile, numai să nu mai vină ei să facă nenorociri, deoarece plătim un serviciu care nu este efectuat corect.

Putea bate la ușă să spună, orice om greșește. Îl va identifica Poliția, este depusă plângere pentru distrugere. Are nr-ul 256/06.08.2018. La Dedeman este deschis, tomberonul are 280L, de acolo l-am achiziționat”, a mai spus Horațiu Hatos.

Foto: Facebook/Horațiu Hatos.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2