m install
petlinii
nello construct

CJ Cluj – Exerciții de salvare aero în zona montană a județului

floris

Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, împreună cu Unitatea Specială de Aviație și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Cluj, derulează în perioada 9-11 august a.c. un amplu exercițiu de cercetare/căutare, salvare și recuperare aero în zona montană a județului.

 

Astfel, folosind ca mijloc principal elicopterul aflat în dotarea Unității Speciale de Aviație, angajații celor trei structuri cu atribuții în domeniul salvării de vieți omenești realizează în acest moment o serie de exerciții de extracție a salvatorului și victimei din zona de platou a Cheilor Turenilor.

De asemenea, în cursul zilei de ieri s-a efectuat o recunoaștere din aer a zonei aferente Munților Trascău și Gilău, acțiunea având rezultate foarte bune, toți participanții fiind implicați efectiv în manevrele de extracție.

În perioada următoare, până la finalul exercițiului, se vor exersa diverse tehnici de extracție a accidentatului, continuându-se totodată acțiunea de recunoaștere și a altor zone de munte din județul Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda