m install
petlinii
nello construct

Cel mai complex nod rutier din România e lângă Turda!

floris

Cel mai complex nod rutier din România se află în apropierea municipiului Turda şi face parte din lotul 4 al Autostrăzii 10 Sebeș – Turda, deschis circulaţiei rutiere în această vară. 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat imagini aeriene cu nodul rutier ce uneşte A10 Sebeș-Turda, A3 Transilvania şi Drumul Național (DN) nr. 1. Nodul de la Turda este prevăzut cu șase bretele şi va face joncţiunea atât cu A3, cât şi cu DN1. Bretelele care fac legătura cu A3 au două benzi, iar cele care leagă A10 de DN1, câte o singură bandă. 

Între timp, la podul peste râul Sebeș se așterne balast stabilizat, de pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș- Turda, se așterne balast stabilizat până seara, la lumina farurilor.

Vremea bună de la începutul lunii noiembrie l-a ajutat pe antreprenorul lotului 1 să finalizeze structura podului metalic de la sensul giratoriu provizoriu dinainte de Lancrăm, lângă benzinăria Lukoil.

Cei aproape 30 km de autostradă, între Turda şi Aiud, parte din A10, au fost inauguraţi la finele lunii iulie 2018. Autostrada Sebeş – Turda are 70 km şi trebuia să fie gata încă din 2016.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: