marian morar
m install
nello construct

Accident pe centura Vâlcele-Apahida! A ajuns cu TIR-ul în șanț!

zamblau eugen

În această seară s-a produs un accident pe centura Vâlcele-Apahida, sensul de mers spre Dej. Un TIR a ajuns în șanțul de la marginea drumului!

”Din spusele şoferului tirului răsturnat, acesta se pare că a preferat să intre deliberat în şant pentru a evita o coliziune frontală cu un autoturism intrat pe linie continuă în depăşirea unui alt tir.

Nici şoferul autoturismului şi nici şoferul tirului depăsit nu au oprit pentru a acorda primul ajutor. Lucru ciudat, deoarece este cunoscută camaraderia ce îi leagă pe tirişti. În plus ar fi putut oferi informaţii privind autoturismul care a cauzat accidentul”, precizează Ziua de Cluj.

Nu este exclus ca șoferul să nu fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil alunecos, motiv pentru care a pierdut controlul volanului și a ajuns în șanț. 

Circulația în zonă s-a desfășurat cu greutate, timp de câteva ore, până a venit o macara de mare tonaj și a repus TIR-ul pe șosea.

Nu au fost victime.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2