marian morar
m install
nello construct

Minoră de 17 ani, agresată sexual într-un bar din Turda! Agresorul a fost arestat!

zamblau eugen

O minoră de 17 ani, din Mihai Viteazu, a fost agresată sexual într-un local din Turda. În urma investigațiilor, a fost arestat preventiv Augustin Rusu (44 ani), care a primit mandat de arestare pentru 29 de zile de la Judecătoria Turda.

 

„La data de 25 februarie 2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost sesizaţi despre faptul că o tânără de 17 ani, din comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj, a fost agresată sexual în timp ce se afla într-un local din municipiul Turda. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Turda, bănuit de comiterea faptei”, se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj. 

Judecătoria Turda a decis arestarea preventivă a celui acuzat de agresiunea sexuală.

”În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2, raportat la art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului R A zis „G ” – , cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin.1 şi alin.2 lit.c C.pen., cu aplicarea 41 alin.1 C.pen. raportat la art.43 alin.1 şi alin.5 C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 26.02.2019 până la data de 27.03.2019 inclusiv. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu avocat M R , în cuantum de 313 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 26.02.2019, ora 15.30”, precizează Judecătoria Turda.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2