m install
petlinii
nello construct

Patronul de la Patri Taxi Câmpia Turzii, Cristi Pruneanu, este acuzat de ipocrizie! Își face ”imagine” pe un caz social rezolvat!

floris

Patronul societății Patri Taxi din Câmpia Turzii, Cristi Pruneanu, este acuzat de un jurnalist de ipocrizie, după ce a anunțat că îi oferă unei protestatare din Câmpia Turzii, Anca Paleoca, un apartament în care să locuiască, fără să plătească nimic, până își va rezolva situația și va primi o locuință.

„Îi pun la dispoziție apartamentul meu din zona centrală fără a cere chirie sau altceva. Vreau să o ajut cu ce pot, până se pune pe picioare. Este o situație grea, dar sunt convins că într-un final o să fie bine”, a decarat Cristi Pruneanu pentru Ziarul 21. Aceeași publicație mai menționează: ”Anca Paleoca a decis să protesteze joia trecută în fața primăriei din Câmpia Turzii pentru a primi o locuință socială. A declarat că este chiriaşă de mai bine de 20 de ani iar de 9 ani a depus la primărie acte pentru o locuință socială, dar degeaba.”.

Jurnalistul Ovidiu Bucur, însă, consideră că totul este o ipocrizie fără margini.

”Femeia, de fapt și de drept, nu trebuia să facă altceva decât să-și completeze dosarul de locuință socială și brusc urca de pe locul 6, până pe locurile eligibile pentru apartament, ceea ce s-a și întâmplat.

Așadar, oamenii de afaceri care nu cunosc problema, dar care vor neapărat să-și facă reclamă, o pot lăsa mai moale. (…)

Pe de altă parte, raționamentele sunt și de ordin politic, că vor unii, mai ipocriți și mai mâncători de rahat, să lovească în imaginea lui Lojigan, folosindu-se de copii și cazuri sociale.

Ca atare, nu trebuie să vă plătiți articole de publicitate, domnilor „oameni de afaceri”, pozând în mari filantropi, ci trebuie doar să urmăm căile legale, să ne completăm dosarele și să avem tot atâta abnegație în a ne atingem scopurile, cum avem atunci când ducem dețul de alcool pe gât”, a menționat jurnalistul Ovidiu Bucur, de la RefleqtMedia.

Într-adevăr, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Câmpia Turzii de joi, 28 martie 2019, la punctul 6 se află un proiect de hotărâre privind aprobarea listei de priorități pentru locuințe sociale, pe anul 2019, protestatara Anca Paleoca fiind pe locul 2, cu șanse să primească o locuință imediat după aprobarea hotărârii, având în vedere că la nivelul municipiului sunt 3 locuințe libere.

Foto: Ziarul 21.

date locuintasociala

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: