Live Video
 

Doi motociclişti au murit la Luna

modulo 550

Doi tineri şi-au pierdut viaţa în urma unui accident rutier petrecut ieri între Luna şi Luncani. Băieţii în vârstă de 23 (G.Peter, din Viişoara), respectiv 24 de ani (N.Tivadar, din Viişoara), circulau pe o motocicletă marca Suzuki, dar datorită vitezei şi a depăşirilor neregulametare au fost accidentaţi mortal.

 

 

Evenimentul rutier a avut loc pe DN15 - E 60 în comuna Luna, în jurul orei 16.13. Conducătorul unei motociclete marca Suzuki înmatriculată în judeţul Cluj, a efectuat o manevră de depăşire în dreptul kilometrului 15+500, a unei autoutilitare înmatriculată în Bucureşti (condusă de W.Andrei, din Zalău) care a încercat la rândul său să vireze la dreapta pentru a intra pe o stadă laterală, dar în acel moment a intrat în coliziune cu partea dreaptă a autoutilitarei. În momentul impactului motocicleta a fost proiectată în rigola care mărgineşte sensul de circulaţie Câmpia Turzii – Luduş, după care a intrat într-un cap de pod, aflat în dreptul imobilului cu numărul 492.

 

Subinspectorul Sebastian Rus, şeful poliţiei rutiere Câmpia Turzii, a declarat că pe motocicletă se aflau două persoane. Dintre acestea conducătorul motocicletei a decedat la faţa locului, iar pasagerul aflat în spatele „bolidului pe două roţi” a fost transportat la spitalul municipal Turda, dar a decedat două ore mai târziu. Acesta a mai fost implicat anul trecut într-un accident similar în urma căruia a suferit traumatisme multiple, dar de această dată incidentul i-a fost fatal!

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...