marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Există DOVADA! Serviciul de Ambulanță din Câmpia Turzii acționează doar la ”pile”!

zamblau eugen

Un incident scandalos s-a produs azi în Câmpia Turzii, unde ambulanța a fost așteptată vreo 5 ore, după ce a fost chemată să intervină în cazul unui bărbat, care zăcea pe o bancă, cu fractură la șold. Salvarea a venit numai după ce primarul Dorin Lojigan a intervenit și a apelat la 112, semn că serviciile de ambulanță au un sistem ”pe pile”, făcând diferența între cetățenii obișnuiți și cei de rang superior.

„Am aflat de la polițiștii locali că este un om într-o stare gravă, m-am deplasat la fața locului, am sunat PERSONAL la 112 pentru a veni ambulanța, am așteptat până a venit și s-a rezolvat problema. Problema este că omul putea suferi de ceva mai grav și mi-a fost imobilizat și un polițist local, care a trebuit să stea 5 ore lângă bolnav, până la sosirea ambulanței.”, spune Dorin Lojigan, care a intervenit pentru acel om”, a declarat primarul Dorin Lojigan, citat de RefleqtMedia.

Ziarul 21 a precizat că ambulanța a venit ”numai la intervenția primarului”, în timp ce RefleqtMedia a spus același lucru, dar cu alte cuvinte, spunând că omul ”a fost salvat” de intervenția primarului.

În presă au apărut și informații conform cărora sărmanul lăsat 5 ore, în dureri, pe o bancă în cebntrul municipiului Câmpia Turzii, ar fi rudă cu consilierul județean PSD, Petre Pop. Nu se știe dacă această legătură de rudenie a determinat serviciul de ambulanță să-l lase pe om acolo 5 ore, însă este cert că la scurt timp după intervenția primarului, a apărut o ambulanță la fața locului. Iar întrebarea este: cetățenii obișnuiți pot muri cu zile, că ambulanța are ”de lucru”, în timp ce la un simplu apel al primarului, se intervine imediat?!

În mod normal, după acest incident, ar trebui să avem niște cercetări interne, care să răspundă întrebărilor privind ”selecția” apelurilor și intervenția în funcție de funcția politică sau administrativă. Și, evident, niște concluzii! Cetățenii urbei, cei simpli, care nu au ”pile” și pentru care nu poate interveni o persoană ”sus pusă”, au dreptul să primească aceste informații!

Spre deosebire de alții, noi nu o să cădem în campcana de a-l lăuda pe primar, care a demonstrat cum se face un trafic de influență, ci ne vom întreba dacă Serviciul de Ambulanță chiar nu are nicio legătură cu administrația locală (că așa spunea primarul, atunci când se solicita intervenția sa pentru rezolvarea problemelor care apar la acest serviciu), de vreme ce la un simplu telefon ”problema” s-a rezolvat imediat?!

Citește și:

Scandal cu ambulanțele din Câmpia Turzii! Umblă aiurea, prin Cluj!

Foto: Ziarul 21.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
AdSense grafic right 2