marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Poziția Spitalului Municipal Câmpia Turzii, în cazul victimei decedate la sala de sport

zamblau eugen

Urmare articolului publicat de dvs. in data de 04.09.2018 ora 00,10, “Atac de cord in timp ce facea exercitii de culturism la Sala Sporturilor”Spitalul Municipal ”Dr.Cornel Igna” Campia Turzii, reprezentat prin manager Antal Iosif Adrian, formuleaza urmatoarele:

 

1. la ora 21,55 este adus la Camera de Garda de catre Serviciul de Ambulanta un pacient in stop cardiorespirator, caruia in prealabil echipajul de pe ambulanta i-a inceput manevrele de resuscitare, mentionate clar in fisa de monitorizare,

2. la Camera de Garda se continua manevrele de resuscitare de catre echipa de garda impreuna cu echipajul ambulantei, si dupa 20 de minute se alatura acestora si un echipaj SMURD, 

3. la ora 22,50 se consemneaza decesul.

Referitor la acuzatia ca “ spitalul nu are defibrilatoare “, precizam ca Spitalul Municipal “Dr.Cornel Igna” Campia Turzii are in dotare 4 defibrilatoare functionale, care se utilizeaza numai cand exista activitate cardica, in lipsa acesteia  echipa medicala intervine cu alte manopere si manevre medicale, conform protocoalelor medicale si mentionate in fisele de monitorizare.

Conducerea spitalului regreta evenimentul petrecut si precizeaza ca echipa medicala de garda coordonata de catre medicul primar dr. Csergo Lehel si-a facut datoria cu profesionalism si cu respectarea protocoalele medicale in vigoare.

Pentru o buna colaborare.

Manager, Antal Iosif Adrian

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2