Live Video
 

Primarul Cristian Matei: Nu putem interveni pe un teren privat, pentru a-l salubriza!

Primarul Cristian Matei a confirmat faptul că în eventualitatea în care deșeurile reclamate de Asociația T9 se află pe terenuri private, Primăria nu poate interveni pentru curățarea acelor terenuri, ci poate doar să someze proprietarii să ia măsuri în acest sens.

„Azi-dimineață am primit adresa de la Garda de Mediu și am dat-o în lucru la serviciile de specialitate. Vom identifica de cine aparțin respectivele terenuri și cine are obligația de a le salubriza și, în funcție de ceea ce se va descoperi, vom lua măsuri. În eventualitatea în care respectivele terenuri sunt proprietate privată, noi putem doar să somăm proprietarii să-și curețe terenurile, nu putem inteveni pe un teren privat pentru a-l salubriza”, a spus primarul Cristian Matei, pentru presa locală.

Vă reamintim că Asociația T9 a sesizat Garda de Mediu, în privința unor exploatări unde s-au depozitat gunoaie, existente în 3 locații de la marginea localității, iar cei de la Garda de Mediu au transmis o adresă către Primăria Turda, în care solicitau ca administrația locală să salubrizeze zonele respective.

Citește și: 

Garda de Mediu impune Primăriei Turda să salubrizeze locațiile cu depozitări necontrolate de deșeuri!


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...