Live Video
 

Neregulile administrației Ștefănie făcute publice în luna ianuarie!

modulo 550

Noul primar turdean, Matei Cristian va organiza în această lună o conferință de presă prin intermediul căreia va prezenta raportul Curții de Conturi și neregulile găsite de acest for de pe vremea administrației Ștefănie.

Biroul de presă din cadrul Primăriei Turda a comunicat că ”raportul Curții de Conturi, întocmit în urma verificărilor financiare, va fi făcut public în ianuarie 2017, în cadrul unei conferințe de presă”. Despre situația finaciară a primăriei, așa cum a reieșit aceasta în urma verificărilor Curții de Conturi, primarul în exercițiu al Turzii, social-democratul Cristian Matei, a afirmat, nu odată, că este ”dezastruoasă”.

Spre exemplu, Primăria Turda este bună de plată după ce Curtea de Apel Cluj a dat câștig de cauză Curții de Conturi a României - Camera de Conturi Cluj, în urma concluziilor unui control efectuat de inspectorii financiari, la Primăria Turda, în anul 2013, când s-au descoperit mai multe nereguli, prejudiciul total constatat ridicându-se la miliarde de lei vechi.

În concluzie așteptăm cu nerăbdare conferința de presă de început de an pentru a afla concluziile Curții de Conturi. 

 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...