Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Primarul din Câmpia Turzii, mesaj pe Facebook la ora 2.00 noaptea: Majoritatea străzilor sunt circulabile!

kaufland 650x100 22.12

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a postat un mesaj pe Facebook, în această noapte, în care menționează că la această oră a intrat în casă, după ce a fost pe teren, pentru a supraveghea lucrările de deszăpezire, iar la această oră din noapte majoritatea străzilor din localitate sunt circulabile.

”Este aproape ora 02.00 noaptea. Acum am ajuns acasă, după ce împreună cu domnul viceprimar Róbert Szabó, șeful Poliției Locale Alexandru Rotar, directorul Domeniului Public, Mandrutiu Horatiu și consilierul local PNL Varodi Ioan am supravegheat lucrările de deszăpezire pe care colegii de la Domeniul Public le efectuează în municipiul nostru.

În acest moment, pot afirma că situația este sub control iar majoritatea străzilor din municipiul nostru sunt circulabile. Binențeles că lucrările continuă pentru ca dimineață, când dumneavoastră vă treziți, să puteți circula în condiții de siguranță. Este posibil să mai apară probleme, pe care vă rugăm să ni le sesizați, însă toate vor fi rezolvate. Vă invit să vă alăturați eforturilor noastre și să vă implicați în curățarea trotuarelor din fața locuințelor dumneavoastră. Somn ușor ghirișeni.”, a spus Dorin Lojigan.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...