Live Video
 

Sedinta ordinara la Campia Turzii pentru joi, 23 februarie 2017

modulo 550

Se convoacă în sedinţă ordinară, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, pentru ziua de joi 23.02.2017 ora 13.00 . Şedinţa va avea loc în sala de şedinţe a Palatului Cultural ,, IONEL FLOAŞIU ” Câmpia Turzii, cu următoarea ORDINE DE ZI

1.Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea H.C.L. nr.146 din 25.08.2016 privind constituirea Comisiei de selecţie prealabilă a membrilor în Consiliile de Administraţie la societăţile având ca unic acţionar Municipiul Câmpia Turzii.

2.Proiect de hotărâre privind cesiunea unui pachet minoritar de acţiuni deţinute de Municipiul Câmpia Turzii la S.C. PARC INDUSTRIAL CÂMPIA TURZII S.A.

3.Proiect de hotărâre privind numirea unui reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în Consiliul de administraţie al Spitalului Municipal “Dr. Cornel Igna” Câmpia Turzii.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului maxim şi a condiţiilor de acordare a prestaţiilor financiare excepţionale prevăzute de Legea nr.272/2004 privind protecţia şi promovarea dreptului copilului prin programul „ EU VREAU SĂ MERG LA ŞCOALĂ”.

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Hotărârii Consiliului Local nr.217din 20.12.2016.
6.Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării unei locuinţe libere aflată în fondul de locuinţe sociale al municipiului Câmpia Turzii, ca locuinţă de necesitate şi atribuirea în folosinţă a acesteia.

7.Diverse

PRIMAR,
Dorin Nicolae LOJIGAN

AVIZAT:
SECRETAR,
Niculae ŞTEFAN

 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...