Live Video
 

Turda a câștigat finanțarea europeană de 7 milioane de euro pentru comunitățile marginalizate!

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a anunțat prin intermediul facebook-ului, faptul că orașul nostru a câștigat finanțarea europeană de 7 milioane de euro pentru comunitățile marginalizate!

 

O nouă mare reușită! Turda a câștigat finanțarea europeană de 7 milioane de euro pentru comunitățile marginalizate!

Strategia de Dezvoltare Locală destinată comunităților marginalizate realizată de Primăria Municipiului Turda a fost admisă la finanțare! Lista a fost transmisă astăzi de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Strategia a fost realizată în cadrul proiectuluieuropean “Turda – Oraș Incluziv” și așa cum am anunțat la lansarea acestui proiect, posibilitatea de a beneficia de cei 7 milioane de euro, în urma implementării lui, a devenit realitate!

Strategia de Dezvoltare Locală destinată comunităților marginalizate, selectată la finanțare, prevede modernizare a drumurilor, reabilitări, construcții de locuințe sociale, utilități, formare profesională, programe “a doua șansă”, prevenția abandonului școlar, educație sanitară.

Proiectele vizează zonele urbane marginalizate, iar prin componenta de locuire (locuințele sociale) și prin componenta de formare, vizează întreg municipiul Turda.

În paralel, la nivelul municipiului Turda, desfășurăm și proiectul finanțat tot prin POCU, “CEPS Turda - Calitate, Egalitate și Prietenie în școlile din Turda”, în valoare de 1,4 milioane de euro.” a transmis Cristian Matei prin intermediul facebook.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...