Live Video
 

Primarul Dorin Nicolae Lojigan îi invită în noaptea dintre ani pe cetăţenii Municipiului Câmpia Turzii la spectacolul de artificii!

Cu ocazia încheierii anului calendaristic 2017, primarul Dorin Nicolae Lojigan le transmite cetăţenilor Muncipiului Câmpia Turzii un mesaj special şi o invitaţie la spectacolul de artificii de duminică noaptea!

 

"Sfârșitul de an îmi oferă prilejul de a vă mulțumi tuturor celor care v-ați implicat cu entuziasm în toate proiectele și evenimentele derulate de către administrația publică locală a Municipiului Câmpia Turzii.

După unul dintre cei mai reușiți ani, din perspectiva finanțărilor extrabugetare atrase la Câmpia Turzii, a investițiilor noi, sunt recunoscător tuturor actorilor implicați în promovarea inițiativelor noastre. 

Sunt un partener loial al performanței, care dorește să dezvolte comunitatea și să funcționeze într-o societate educată și progresivă.

Doresc să le urez tuturor cetățenilor municipiului Câmpia Turzii sănătate, împliniri și multe realizări!
Vă aștept, în noaptea dintre ani, în Parcul Central, să ne bucurăm de tradiționalul foc de artificii și să întâmpinăm anul 2018 cu energie și speranță!La Mulți Ani, Câmpia Turzii!”, a transmis primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...