m install
petlinii
nello construct

Primarul Dorin Lojigan acuzat că a vorbit urât despre o femeie, în public! ”M-a făcut proasta satului!”

floris

O femeie din Câmpia Turzii îl acuză pe primarul municipiului, Dorin Lojigan, că s-a adresat cu referire la persoana sa cu apelativul ”proasta satului”, jignind-o de față cu mai multe persoane, la Festivalul Peștelui, care a avut loc în 20 mai. ”Nu sunt prima femeie cu care vorbește așa”, spune Angelina Ciurtin. Primarul Dorin Lojigan a refuzat să comenteze acest incident!

 

”În data de 20.05.2018, respectiv duminică, mă aflam la „Trei Lacuri” Campia Turzii, la Festivalul Peștelui, acolo eram cu vecina mea, care a venit cu mine și cu fetița mea.

Acolo eram într-un cerc și povesteam, erau mai multe persoane, iar la un moment dat apare Dl Primar Dorin Lojigan și o întreabă pe prietena mea: ”Dar tu de  unde o știi pe proasta satului?”. Vecina mea îi răspunde: ”Păi ea m-a adus aici și e vecina mea”. Eu fiind lângă el, nu am spus nimic, m-am întors cu spatele ca și când nu l-am auzit  și am plecat de acolo, să nu iasă cu scandal.

Am mai stat puțin și la un moment dat îi spun vecinei mele că eu plec și dacă vrea să vină cu mine să vină. Ea a spus că mai stă și am plecat, la care din nou Dl Primar spune către un alt angajat al Primăriei, nu dau nume: ”uite pleacă acasa (PRoasta satului)”, strigând pe acolo ”ea e proasta satului” și auzind destul de multă lume.

Acest om ne conduce pe noi?! Din spusele unor colegi de ai dânsului de partid, nu sunt prima cu care vorbește așa. Eu nu i-am greșit cu nimic, fac parte din alt partid politic, deci repet: nu mi se pare normal să vorbească așa primarul unui oraș. Presupun că era puțin amețit, dar și atunci nu are nicio scuză.

Am și eu orgoliul meu, sunt o femeie cu un copil, am o mică afacere în oraș și nu permit nimănui să mă jignească și să mă facă proastă. Este lipsit de bun simț și de cei 7 ani de acasă”, a precizat Angelina Ciurtin.

Contactat de TurdaNews, primarul Dorin Lojigan a spus că nu comentează acest incident.

”Consider că avem subiecte mult mai importante pentru oraș de dezbătut. Deci, nu comentez asemenea afirmații răutăcioase, al căror scop îl înțeleg prea bine.”, s-a limitat să spună primarul Lojigan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: