marian morar
m install
nello construct

Luna lui Mărțișor bogată în comedie la Turda

zamblau eugen

Mărțișorul vine cu spectacole pentru toate vârstele și pe gustul tuturor. Vom avea multă comedie, dar și vis, reverie și puțină ironie pe alocuri.

 

      Luna debutează cu spectacolul „Visul unei nopți de vară” în regia lui Muriel Manea-Jakab care tocmai a avut premiera la Turda. Se va juca în 01, 03 și 31 martie, ora 19.00. Un vis populat de zei și muritori, de duhuri, spiriduși și zâne, în interpretarea actorilor turdeni, plini de entuziasm.

       O comedie în premieră și luna aceasta. Este vorba despre spectacolul “Ultima haltă în paradis” în regia lui Andrei Mihalache, pe 10 martie, de la ora 19.00. Ultima oprire în stația iubirii și o încercare de a da mai departe secretele unui Don Juan aflat pe patul de spital către un Ionel lipsit de experiență. – Dansul dragostei este ca o partidă de șah, spune personajul lui Mitică. Acest spectacol se va rejuca pe data de 22 martie pentru toți cei care nu vor reuși să ajungă la premieră.

       Vor fi și câteva spectacole care se rejoacă pentru cei care nu le-au văzut până acum. “Gunoierul” o super comedie pe un text de Mimi Brădescu va fi în data de 15 martie ora 19.00. Pe 17 martie tot la aceeași oră, veți putea să vă reîncărcați bateriile cu o portie de râs la spectacolul “Bigamul II” în regia lui Cristian Ioan. Spre finalul luni, în 24 martie, va fi o poveste despre logica, sensul sau adevărul unor fapte, “În căutarea sensului pierdut” în regia lui Muriel Manea-Jakab. De asemenea, va recomandăm un one man show în data de 29 martie cu actorul Cornel Miron, “Treisprezece” în regia lui Radu Botar.

       Nici cei mici nu sunt mai prejos, pentru ei avem dintre cele mai cunoscute povești prezente pe scena Teatrului Aureliu Manea Turda. “Fata babei și fata moșului”, “Degețica”, “Punguța cu doi bani” și Mica sirenă”, toate sunt pline de viață și culoare pentru creativitatea celor mici.

       Așadar, vă așteptăm la teatru și în luna Martie să fiți alături de actorii turdeni.

Biletele se găsesc la agenția teatrului sau online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro

Biroul de presa

Teatrul Aureliu Manea Turda

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2