marian morar
m install
nello construct

Actorii Teatrului „Aureliu Manea” au dăruit mărțișoare (Foto+Video)

zamblau eugen

Actorii Teatrului „Aureliu Manea” au oferit în această dimineață mărțișoare doamnelor și domnișoarele care se aflau în centrul Turzii.

 

Actorii teatrului turdean au trecut și pe la Primăria Turzii unde au oferit mărțișoare tuturor femeilor aflate la acea oră în Primărie. De asemenea, actorii le-au invitat pe doamne și domnișoare la spectacolele Teatrului „Aureliu Manea”.

La finalul acțiunii, directorul teatrului turdean, Cătălin Grigoraș, ne-a declarat: „E felul nostru de a le mulțumi doamnelor și domnișoarelor că există, că fac parte din această comunitate. Tragem și un semnal de alarmă, că suntem actori aici în Turda, la Teatrul „Aureliu Manea”. E important ca lumea să vină, să ne vadă. Pe această cale le-am urat, doamnelor și domnișoarelor din Turda, un sincer și călduros -La mulți ani-, o primăvară cât se poate de frumoasă, chiar dacă afară, vremea e cum e. Solidar cu anul trecut, am ieșit în tricou, pentru că era foarte cald de 1 martie.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2