Live Video
 

Scandalul de la ”Moara cu Noroc”, o invenție?! Imaginile video îl contrazic pe acuzator! (VIDEO)

modulo 550

terran 650

”Tâlhărit și bătut la Moara cu Noroc de față cu bodyguarzii” a fost știrea care a pornit de la acuzațiile unilaterale ale lui Horațiu Hatos, care a acuzat că a fost bătut și tâlhărit în localul din Câmpia Turzii. El invoca camerele de supraveghere, că ”se vede tot”, însă imaginile date publicității de cei de la ”Moara cu Noroc” îl contrazic!

 

 

”Tâlhărit la drumul mare de acest individ!!!!! Anul de grație 2017! Tocmai am depus plângerea nr. 354 din 28.10.2017. Am fost tâlhărit de către numitul Sergiu Baciu alias, iar oamenii de ordine din Localul Moara cu Noroc au stat cu mâinile în sân, deşi am apelat la dânşii. Mi-au spus că nu au ce face. Halal democrație! Ajungi să mergi cu geacă pe tine şi să te dezbrace "băieții" şmecheri, prieteni cu "sistemul". Cum? Mergi la fotbal, cu geaca la protestele de anul trecut, sunt imagini, cumpărată de la Călin Câmpian. (...) Intri la Moara cu Noroc unde şmecherii îți iau geaca, chipurile doar ei au geacă de genul şi îți şi iei capace pe faza asta. Fugi în fața camerelor de supraveghere, ca să te simți în siguranță. Nici gând! Ernestin Szolosi sau Horatiu Szolosi au ridicat din umeri cand m-am plans ca vreau sa sun la 112, nu mai aveam baterie la Mobil. Primeşti capace de la agresor şi oamenii de ordine ridică din umeri, probabil că-s pesedişti, altfel nu-mi explic. În ce lume trăim? Unde-i poliția? Poliția locală?”, a acuzat Horațiu Hatos, de dimineață.

Cei de la Moara cu Noroc au luat o poziție oficială și au oprezentat imaginuile video în care se vede foarte clar că Horațiu Hatos nu este agresat, că părăsește localul cu geaca în mână și că nu este nici o agresiune asupra sa, în incinta localului, așa cum a acuzat!

”POVESTEA Ora 00:57 dl Hatos Horatiu intra in local. Din respect pentru el datorita faptului ca este un bun client este lasat sa intre GRATIS. Prima impresie a martorilor a fost ca este deja sub influenta unor substante fapt dovedit si de imaginile video. Trec aproximativ 2 ore de petrecere iar in apropierea orei 3 clientii sunt atentionati ca programul se incheie si sunt rugati sa paraseasca incinta. Horatiu Hatos impreuna cu inca o persoana ies din local veseli si plini de energie.

Obiectul talhariei, respectiv "GEACA MINUNATA" este fluturat de catre acuzator urmand ca apoi sa paraseasca incinta cu tot cu geaca. Usa clubului a fost inchisa cu cheia dupa plecarea acestuia, programul terminandu-se si implicit si programul firmei de paza si a intregului personal. La aproximativ 5 minute dupa ce a Horatiu Hatos a iesit din raza camerelor video acesta se intoarce si bate violent in usa cu pretextul ca are nevoie de un telefon mobil sa sune la 112 intrucat nu mai are baterie. Se constata din video ca mai erau afara si alte persoane care detineau telefon dar a fost refuzat dat fiind faptul ca era baut bine si desigur sediul Politiei e la 3 minute de mers pe jos pe cand el a preferat sa piarda minutele in fata usii de parca cei ce erau inauntru stiau ce se intampla afara. La aproximativ 03 si 20 minute dl Hatos a plecat din fata localului dupa ce a fost refuzat si de un taximetrist. 

CONCLUZIA Orice s-a intamplat, daca s-a intamplat, sa intamplat in afara localui, in afara programului de functionare iar daca este de competenta cuiva acesta intamplare este de cea a POLITIEI si atat. Nu este de competenta oamenilor de ordine de la Moara cu Noroc sa faca legea pe strazi sau sa ii duca pe fiecare de manuta pana acasa.
REPERCURSIUNI 1. Imaginea localului denigrata pe nedrept 2. In lipsa scuzelor probabil un proces pe aceasta tema(cu dl Hatos in banca acuzatilor ca poate)”, au menționat cei de la localul ”Moara cu Noroc” din Câmpia Turzii.

Pe rețelele de socializare, unii îl acuzau pe Horațiu Hatos că reacțiile sale necontrolate și scandalul iscat ar fi fost efectul consumului unor ”substanțe”. Horațiu Hatos le-a replicat că îi va da în judecată și că este dispus să meargă să-și facă analiză de sânge.

Iată mai jos și înregistrările video date publicității:

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...