m install
petlinii
nello construct

”Baghera” a fost ridicat azi cu mascații! Este presupusul comerciant al drogului letal ”Zombie”!

floris

La doar o zi după difuzarea imaginilor care au șocat comunitatea din zona Câmpia Turzii – Turda, în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, cel supranumit ”lordul drogului Zombie” a fost ridicat în această dimineață, cu mascații! El a fost dus la sediul Poliției din Câmpia Turzii, unde a fost reținut!

 

Acțiunea polițiștilor de la antidrog a venit fulgerător.

Vă reamintim că, cu aproape o săptămână în urmă, pe fondul campaniei TurdaNews de a dezvălui amploarea luată de acest fenomen, unii oficiali și chiar colegi din mass media locală au început să distribuie informații de genul ”este legal” sau ”nu avem ce face”.

Citește și:

Gelu Florea: Chiar v-ați tâmpit de cap?! E LEGAL să vinzi ”otravă” pentru consum uman, fără bon fiscal, habarniștilor?!

Poziția respectivă este de-a dreptul șocantă.

Oarecum, la același mesaj a achiesat un alt jurnalist local, Ovidiu Bucur (RefleqtMedia), care a acreditat ideea că este doar o campanie de discreditare a localității Câmpia Turzii, poziția sa fiind evident una de ”protecție” pentru furnizorul drogurilor letale.

”Cel mai recent clip cu zombie, promovat chiar azi pe rețelele de socializare a făcut furori rapid, devenind viral.

Astfel mai mulți internauți din Câmpia Turzii și chiar reporterii de la Acces Direct s-au apucat să blameze orașul nostru din cauza consumului de stupefiante.

Problema este că, din totalitatea cazurilor prezentate, mai bine de jumătate dintre copii provin din total alte localități: Luduș, Unirea, Aiud, Turda.

De exemplu, cei doi drogați prezentați în clipul de mai sus sunt DIN UNIREA, ei fiind identificați de poliția Transporturi Feroviare.

Tot Poliția TF au aflat că aceștia erau în drum spre casă și intenționau să ia trenul către Unirea, astfel că ipoteza potrivit căreia ar fi cumpărat drogurile din Câmpia Turzii „se clatină””, a scris jurnalistul Ovidiu Bucur, în încercarea de a abate atenția publică de la fenomenul generat de o persoană din Câmpia Turzii. de ce a avut această atitudine? O întrebare la care, poate, vom afla răspunsul… Pentru că un lucru e clar: dacă de un an de zile de când se știe de acest fenomen, nu s-a făcut nimic concret, în condițiile în care TurdaNews a atras atenția asupra fenomenului, la modul cel mai serios, de circa o lună de zile, înseamnă că acest fenomen era tolerat oficial și chiar protejat, prin diverse metode și cu sprijinul unor persoane din mass media.

Citește și:

Drogul ”Zombie” a atras atenția la nivel național! Imaginile apocaliptice de la TurdaNews au ajuns pe un post național! (VIDEO)

UPDATE:

Conform unor surse neoficiale, ”Baghera”, pe numele său real Scrob Sorin Sergiu, ar fi fost ridicat din zona grajdurilor din cartierul Lut, azi dimineață. El a fost dus la DIICOT Cluj, pentru audieri. Au fost duși și elevi de liceu, care se presupune că erau consumatori, pentru declarații.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: