Live Video
 

C.A.A. a fost invitată la FORUMUL SERVICIILOR PUBLICE de la Braşov

modulo 550

Reprezentanţi ai C.A.A. au fost invitaţi la FORUMUL SERVICIILOR PUBLICE de la Braşov, desfăşurat la finele lunii februarie. Tema discuţiei a fost “Serviciile publice în societatea românească şi în context comunitar – adaptarea la evoluţii şi necesităţi prin transparenţă şi responsabilitate publică”.

Organizatorul acestui eveniment internaţional a fost Patronatul Serviciilor Publice, prin preşedintele patronatului, dl. Florian Dudu.

"Forumul Serviciilor Publice reprezinta o noua oportunitate si un bun prilej de a va intalni cu partenerii de dialog social si profesional, de a schimba informatii si idei practice cu privire la noutatile si modificarile care au intervenit in ultimul timp sau care urmeaza sa intervina in activitatea serviciilor comunitare de utilitati publice cum ar fi: finantarea acestora si reducerea costurilor de operare, noile tendinte in abordarea problemelor de mediu, satisfacerea nevoilor de calificare a fortei de munca in vederea furnizarii de servicii publice de calitate pentru cetateni" spun organizatorii.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...