Live Video
 

Forumul dezvoltării locale s-a bucurat de prezenţa Companiei de Apă Arieş

modulo 550

Compania de Apa Arieş Turda a participat in 4 iulie a.c. la o intilnire pe tema “Promovarea investitiilor de mediu; surse de finantare si pregatire a proiectelor”. Organizatorii acestei intilniri au fost Patronatul Serviciilor Publice (al carui presedinte este domnul Florian Dudu)  in colaborare cu Centrul de Consiliere pentru Dezvoltarea Locala.

Potrivit reprezentanţilor companiei, la seminar au participat experti din cadrul Ministerul Mediului si Padurilor, Ministerul Administratiei si Internelor, Ministerul Finantelor Publice, Autoritatea Nationata de Reglementare si Monitorizare a Achizitiillor Publice, Autoritatea Nationala de Reglementare pentru serviciile Comunitare de utilitati publice si nu in ultimul rind companii de apa din toata tara.

Au fost puse in discutie teme precum: stadiul national general al implementarii proiectelor in cadrul POS Mediu, stadiul pregatirilor pentru perioada de programare 2014 – 2020 a proiectelor cu finantare europeana, discutii privind implementarea proiectelor cu finantare europeana la operatorii regionali din ţară.   


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...