Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

S-a deschis cel mai mare depozit arhivistic din nord-vestul țării, la Luna!

kaufland 650x100 22.12

S-a deschis  cel mai mare depozit arhivistic din regiunea de NV a tarii,  in comuna Luna, langa Campia Turzii, jud. Cluj. Depozitul ARHIVATORUL are o suprafata construita de cca 5.000 mp, din care la acest moment am amenajat si dotat la cele mai inalte standarde cca 2.500 mp pentru servicii de pastrare, conservare si utilizare arhivistica.

”Putem depozita peste 200.000 ml de arhiva si suntem pregatiti sa va oferim intreaga gama de servicii arhivistice: prelucrare, depozitare, utilizare si legatorie arhivistica precum si digitizare si arhivare electronica.

Avem personal calificat si specializat, cu experienta de minim 10 ani in domeniul arhivistic.

Avem posibilitatea sa oferim servicii de cea mai inalta calitate la cele mai mici preturi de pe piata.

Compartimentele de vanzari si tehnic va stau la dispozitie pentru evaluarea nevoilor de servicii arhivistice si consiliere in vederea indeplinirea obligatiilor legale privind cerintele de arhivare, precum si pentru a va prezenta oferta noastra concreta de servicii arhivistice, adaptata cerintelor dumneavoastra.

Ne anuntam disponibilitatea deplasarii la sediul dumneavoastra pentru evaluare si consiliere GRATUITA in vederea identificarii nevoilor de servicii arhivistice pentru unitatea administrativa pe care o conduceti”, precizează oficialii companiei.

Persoana de contact pentru aceste solicitari este dl. Ioan Nistor - Director de vanzari, tel. 0751238101, email: vanzari@arhivatorul.ro. 

Arhivatorul – depozitul arhivistic cu cel mai generos spatiu de păstrare și conservare din regiunea nord-vest a României este localizat  strategic la intersecția județelor Cluj, Alba și Mureș (cca. 50 km distanță de reședințele acestora),  la 10 km de nodul de intrare pe Autostrada Transilvania și doar 1 km de E60, pe DJ 107F.

SC Depozitul Arhivele Transilvania SRL – “ARHIVATORUL”, societate 100% românească cu capital integral privat a fost fondată cu scopul de a oferii servicii arhivistice de cea mai inaltă calitate și a asigura depozitarea și conservarea arhivelor în cele mai bune și sigure condiții pentru creatoarii și deținătorii de arhive.

Depozitul Arhivatorul, finalizat în 2015 are suprafața construită de 5.000 mp și poate asigura păstrarea și conservarea a peste 200.000 ml de arhivă în cele mai bune condiții de sigutanță și integritate, fiind dotat ultramodern cu echipamente și sisteme intergrate de gestiune, monitorizare și securitate, cât și construit strategic și sigur pentru a fi ferit de calamități naturale (inundații, incendii, cutremure, etc). Deținem personal calificat și specializat pentru a vă oferi consiliere și servicii de specialitate în domeniul arhivistic la cele mai înalte standarde deontologice.

Ce vă oferim?

Soluția legală și adaptată nevoilor și obligațiilor dumneavoastră privind arhivarea documentelor.

Soluția noastră cuprinde:

•             Consiliere și servicii pentru definirea Nomenclatorului arhivistic, constituirea unităților arhivistice și prelucrare arhivistică;

•             Servicii de prelucrare a fondului arhivistic: ordonarea, inventarierea și selecționarea documentelor din arhivă;

•             Servicii arhivistice de indosariere și legătorie;

•             Servicii de depozitare arhivistică: păstarea, conservarea și utilizarea documentelor arhivate;

•             Servicii post depozitare: distrugere confidentială, eliberare de adeverințe și certificate, scanarea  și managementul documentelor;

•             Servicii de consultanță de specialitate privind legislația arhivistică și aplicarea acesteia;

•             Servicii de digitizare și arhivare a documentelor în format electronic.

Oferta financiară și serviciile oferite vor fi adaptate și personalizate în funcție de nevoile și cerițele dumneavoastră.

“Demersul construirii Arhivatorului s-a concretizat din dorința de a oferi instituțiilor creatoare și deținătoare de arhivă oportunitatea păstrării și conservării fondurilor arhivistice într-un depozit de siguranță.” - Ing. Florin Cuc, General Manager .

Arhivarea, nevoie sau obligație?

Nevoie?

Vă confruntați cu una din următoarele probleme:

-              spațiile din birouri și dulapurile sunt ocupate cu  documente?

-              subsolurile, mansardele și orice alt spațiu avut la îndemână este utilizat pentru depozitarea documentelor?

-              angajații consumă timpul de muncă pentru a cauta documente importante?

-              confidențialitatea și securitatea informaţiilor și datelor din interiorul documentelor este accesibilă oricui?

Obligatie?

Creatorii și deținătorii de documente (persoane fizice sau juridice) răspund de evidența, inventarierea, selecționarea, păstrarea și folosirea documentelor în condițiile prevăzute de Legea Arhivelor Nationale! (Legea nr. 16/1996 republicată)


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...