Live Video
 

Persefona I&C SRL Turda: Geam termopan și prelucrare oglinzi

modulo 550

Societatea PERSEFONA I&C SRL Turda produce geam termopan, prelucreaza sticla si oglinzi, asigurarea calitatii si promovarea unor solutii inovatoare in domeniu fiind o prioritate pentru firma. Dispunem de o hala de productie de 2100 mp, dotata cu o linie automatizata de realizare a geamului termoizolator tip LISEC si alte utilaje performante pentru prelucrarea sticlei - dimensiunea folosita fiind JUMBO (6000x3210 mm) - din import.

CABINE DE DUS DIN STICLA SECURIZATA  PERSONALIZATE

Este ceva deosebit  ce poate pune in valoare si personaliza  baia ta, confort , design atractiv cu cabina de dus executa dupa cerintele beneficiarului, aplicand pe sticla orice modele prin operatiunea de sablare pe sticla cabinei tale, de diferite dimensiuni si forme.

USI DIN STICLA

care dau o eleganta aparte  incaperilor, foarte usor de intretinut, securizate pentru siguranta ta, cu feronarie de inox, avand o multime de cataloage cu modele geometrice, florale , abstracte sau simple.

USI METALICE ANTIEFRACTIE DE APARTAMENT SAU CASA

Diversitatea oferita , ca paleta de culori sau sisteme de inchidere antiefractie, te fac sa te simti in siguranta in propria locuinta, sau o stabilitate atunci cand casa ta este fara tine.

Yala principal cu 5 puncte de inchidere, Yala secundara cu 3 puncte de inchidere, garniture specialape toate imbinarile.

TAMPLARII PVC ALB SAU COLORAT CU GEAM TERMOPAN

Ferestre albe si colorate ,cu forme regulate sau neregulate, care sa asigure confortul  termic si fonic al locuintei tale , care astfel  confera casei tale un aspect unic, personalizat de tine , prin alegerea tamplariei care ti se potriveste. Usile cu insertii de sticla sunt optiunea ideala atat din punct de vedere functional, cat si decorativ.

TAMPLARII ALUMINIU CU SI FARA BARIERA TERMICA

Pe orice culoare din codul ral, sunt usi care ofera un coeficient mic de transfer termic, care duce la eliminarea pierderilor de caldura, rentabilizandu-ti caminul.Pentru a crea senzatia de unitate, usile resedintei dumneavoastra pot  sa aiba nuantele parchetului, sau sa fie de un alb diafan.

PLASE  IMPOTRIVA INSECTELOR

Clasice , fixe , batante , tip rulou, tip plisse care ofera protective impotriva insectelor, oferind functionalitate, rezistenta in timp si design. Se executa la comanda  si se pot aplica pe orice tip de tamplarie si nu se demonteaza pet imp de iarna.

RULOURI APLICATE SAU SUPRAPUSE

Rulourile exterioare ofera o protectie antiefractie , o ideala izolare termica, reducand cheltuielile casei tale mai ales pet imp de iarna. Se pot monta pe orice tip de tamplarie si nu se demonteaza pet imp de iarna.Rulourile exterioare se pot aplica pe tamplarie sau pe perete.

Pot fi comandate manual , electric cu buton , sau din telecomanda.

JALUZELE VERTICALE SAU APLICATE PE STICLA IN INTERIOR, MAI MULTE CULORI SAU VARIANTE

Jaluzelele interioare sunt o  oaza de culoare in interiorul casei tale , care pot fii in ton cu nota interiorului tau.Practice, usor de intretinut se executa la comanda, montandu-se pe perete, pe sticla in nise, protejand mobile din casa de efectul razelor de soare.

FERONARIE DE INLOCUIT LA TAMPLARII MAI VECHI, IDENTIFICAREA PROBLEMELOR IN EXPLOATAREA TAMPLARIILOR EXISTENTE SI REMEDIEREA PROBLEMELOR

PRESTARI SERVICII

in domeniul atat de vast al tamplariilor, putem realiza orice reparatie si inlocuire care apare pe tamplaria exploatata de tine.Iti oferim servicii de consultanta la cel mai inalt nivel, cu deplasare la adresa dorita pentru identificarea problemelor in teren si gasirea rezolvari care solicita.

OGLINZI PERSONALIZATE, GEAM TERMOPAN DE ORICE FEL SI STICLA DEBITATA DE ORICE FEL

Cu ajutorul oglinzii putem pune in valoare casa ta, cabinetul , holul de asteptare, o putem lumina, fazeta, cantui, putem aplica orice model pe , chiar si poza sau denumirea ta.

FABRICA: TURDA, STR SANDULESTI FN, PARALEL CU VALEA SANDULUI

SHOWROOM: TURDA , TEILOR 8

PERSOANA DE CONTACT: CALUGAR LILIANA

MOBIL: 0745-663.100  TELEFON: 0364-150.046 EMAIL: calugar.liliana@yahoo.com

SITE: http://www.persefonaturda.ro/


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...