Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Florin Cuc, managerul de la Arhivatorul din Luncani, spune că ”documentele sunt în siguranță, la noi”!

kaufland 650x100 22.12

Vineri seara, un depozit de arhive, situat lângă București, a luat foc, iar pompierii se chinuie, la mai bine de 48 de ore de la izbucnirea incendiului, să stingă ultimele focare existente. În depozitul respectiv aveau arhivele bănci și firme importante, conform presei centrale. Contactat telefonic, pentru a ne spune situația depozitului Arhivatorul.ro, managerul Florin Cuc a declarat că ”îi asigur pe toți că documentele sunt în siguranță la noi!”.

 

”E destul de tragic ce s-a întâmplat pentru colegii mei de pe piață, dar vreau să-i asigur pe toți că documentele sunt în siguranță la noi!”, a spus managerul Florin Cuc.

Acesta a explicat că Arhivatorul - Depozitul de siguranță, situat în localitatea Luncani, este autorizat ISU, are sistem de detecție al fumului, hidranți, pompe de mare presiune, dar și un bazin-tampon, de unde se pot alimenta circa 60 de mașini de pompieri, având astfel toate măsurile pentru a garanta siguranța documentelor clienților.

Arhivatorul este localizat strategic la intersecția județelor Cluj, Alba și Mureș (cca. 50 km distanță de reședințele acestora), la 10 km de nodul de intrare pe Autostrada Transilvania și doar 1 km de E60 pe DJ 107F. Depozitul are o suprafață de 5.000 mp și poate depozita peste 200.000 ml de arhivă (din care în prezent este ocupat 7-8%), în cele mai bune condiții, fiind dotat cu echipamente ultramoderne și sisteme integrate de gestiune, monitorizare și securitate pentru garantarea siguranței și integrității documentelor arhivate.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...