m install
petlinii
nello construct

Poşta Română: niciun salariat nu va fi afectat de transferul contribuţiilor sociale

floris

Compania Naţională Poşta Română anunţă că cei peste 25.000 de salariaţi nu vor fi afectaţi de transferul contribuţiilor sociale, de la angajator la angajat, ca urmare a modificărilor aduse Codului Fiscal, de la 1 ianuarie 2018.

 

          “Am luat decizia de a veni în sprijinul angajaţilor noştri. Îi asigur, pe această cale că, începând de anul viitor, veniturile lor nete nu vor fi atinse de niciun fel de scădere”, a declarat Elena Petraşcu, Directorul General al Poştei Române.

          Compania Naţională Poşta Română respectă strategia fiscală guvernamentală. În acelaşi timp, asigurăm angajaţii companiei că veniturile nete în Poşta Română nu vor fi afectate, în nici un fel, începând de anul viitor.

            Poşta Română este o companie naţională înfiinţată conform Legii 31/1990, şi nu o instituţie publică. Ea funcţionează pe gestiune economică, ceea ce înseamnă că îşi formează singură veniturile din contracte comerciale şi, prin urmare, se autofinanţează. Poşta Română este deţinută de statul român, prin Ministerul pentru Societatea Informaţională, în proporţie de 75%, şi de Fondul Proprietatea (FP) în proporţie de 25%. Compania deţine cea mai mare reţea de distribuţie la nivel naţional, însemnând peste 80% din totalul subunităţilor poştale care operează, în prezent, în România. Peste 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poştei Române şi peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reţeaua poştală proprie.

Compartiment Comunicare

Poşta Română

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: