Live Video
 

ASA Cons Turda va încheia anul cu afaceri de 19 milioane de euro, cu 10% mai mult decât în 2016!

modulo 550

terran 650

Producătorul de prefabricate ASA Cons România SRL din Turda va încheia anul cu o cifră de afaceri superioară celei din 2016, cu circa 10 procente, anunță Ziarul Financiar. În anul 2017, ASA Cons va încheia cu o cifră de afaceri în jurul valorii de 19 milioane de euro.

„Principalul factor care a stat la baza evoluţiei companiei noastre a fost numărul mare de proiecte din domeniul construcţiilor industriale şi implicit creşterea economică a României, care a încurajat acest trend. Pentru finalul acestui an anticipăm o cifră de afaceri de 19 milioane de euro, cu aproape 10% peste rezultatul final al anului 2016’’, a declarat pentru ZF Transilvania Bogdan Bulgaria, general manager ASA CONS Ro­mâ­nia şi ASA Epitoipari Hungary.

Anul acesta, compania turdeană a încheiat unul dintre cele mai mari proiecte din istoria sa, respectiv montajul struc­tu­rii prefabricate a fabricii MDF Yildiz Entegre România de la Oarja, lângă Piteşti, o investiţie de 150 mil. euro care aparţine concernului turc Yildiz Entegre, pe o suprafață de circa 70.000 mp construiți.

”Tot în acest an, ASA CONS a finalizat construirea a două magazine Dedeman, unul în Pantelimon (Bucureşti) şi altul în Turda, un centru comercial dezvoltat de investitorul sud-african NEPI în Râmnicu Vâlcea, extinderea fabricii de mobilă Aramis din Baia Mare, hale pentru Köber la Prejmer, pentru Celestica la Oradea, Fresenius la Ghimbav, Rutilli la Oradea, dar şi galerii comerciale în Bistriţa-Năsăud.

Compania a mai realizat lucrări în parcul logistic CTP din Apahida şi Turda, o hală la Timişoara pentru Carbon Logistic şi una la Cluj pentru Midicons. În prezent ASA CONS este implicată în construirea unui centru logistic pentru Dedeman, la Techiorghiol, iar în parteneriat cu constructorii de la CON-A Sibiu lucrează la extinderea centrului Philipp Morris, de lângă Bucureşti”, precizează Ziarul Financiar.

ASA Cons are lucrări executate și peste hotare. De exemplu, în parteneriat cu subsidiara din Ungaria, va livra produse prefabricate pentru construirea stadionului național Ferenc Puskas din Ungaria!

Cu 175 de angajați în acest an, dar cu disponibilitate de a mai angaja (compania se confruntă cu probleme privind lipsa forței de muncă), compania a investit în acest an peste 500.000 de euro în retehnologizarea fabricii deţinute în localitatea Turda. Programul de investiţii realizat de ASA Cons a prevăzut înlocuirea podurilor rulante, a sistemelor vechi de iluminat din secţiile de producţie cu sisteme tip LED, echipamente mobile pentru transportul intern al elementelor prefabricate de mari dimensiuni, precum şi echipamente de procesare a armaturilor din oţel, echipamente de tăiere şi fasonare a acestora, mai precizează Ziarul Financiar.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...