Live Video
 

EXCLUSIV - Supermarketul Penny Market din Turda Nouă se deschide până la finele anului!

Supermarketul Penny Market, despre a cărui construire TurdaNews a scris în premieră, în luna septembrie 2017, se va deschide până la finele acestui an, conform informațiilor care au ajuns în posesia noastră.

 

 

Inițial, termenul de realizare al construcției era octombrie 2018, însă se pare că lucrurile s-au mișcat foarte repede, iar supermarketul va avea deschiderea mult mai repede. Practic, în aceste zile deja se aprovizionează cu marfă viitorul supermarket, iar deschiderea efectivă va fi până la finele acestui an, cel mai probabil în 30 decembrie.

Terenul în suprafaţă de 4947.00 mp se află în mun. Turda, str. Avram Iancu, f.n. Conform extraselor C.F. anexate, terenul este proprietate a Duleant Marioara, Laurentiu Eugenia, David Susana, Ruxandu Gheorghe Calin, Marginean Emanuel, Por Eva Hava, Csabai Gyula, Csabai Rodica Steluta, persoane fizice, avand ca investitor/antreprenor general SC Campeador SRL. Dimensiunea frontului la str. Avram Iancu este de 38.25 m, unde este propus si accesul auto si pietonal pe amplasament. Accesul auto in incinta se va face din str. Avram Iancu, la intersectie cu str. Ecaterina Teodoroiu, printr-un sens giratoriu solicitat de Politia Rutiera Turda. Amplasarea pe teren a construcţiei se va face în partea de sud a lotului.

Suprafața total construită este de 1397.70 mp (suprafaţă utilă Magazin de tip supermarket Penny Market – 1100.59 mp, din care sală de vânzare – 802.18 mp; suprafaţă utilă Magazin produse din carne si branzeturi – 125.70 mp). Dimensiunea frontului la strada Avram Iancu este de 38.25 m.

Terenul se invecineaza la nord cu str. Avram Iancu, la vest partial cu strada Ecaterina Teodoroiu, iar in rest cu proprietati private. Constructia – magazin Penny Market se propune a fi amplasata aproape paralel cu limita sudica de proprietate la 3.00m-3.30m distanta. Distanta minima fata de limita de proprietate din vest este de 8.25m, fata de limita de proprietate din est de min. 5.75m si fata de limita de proprietate din nord de cca. 50.00m.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...