Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Peste 640 de locuri de muncă în străinătate pentru români prin rețeaua Eures

kaufland 650x100 22.12

Angajatorii din Spaţiul Economic European pun la dispoziţia românilor, prin intermediul reţelei Eures, un număr de 649 de locuri de muncă, cele mai multe în Spania, Germania şi Danemarca.

 

Potrivit datelor centralizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), în Spania sunt disponibile 158 de locuri de muncă pentru agricultori, în Germania – 115, majoritatea pentru şoferi de camion şi salvamari, iar în Danemarca sunt 100 de locuri pentru lucrători în agricultură – culegători de mazăre.

De asemenea, Olanda oferă 91 de locuri de muncă, majoritatea pentru lăcătuş confecţii metalice, sudor şi culegător de căpşune, iar Polonia dispune de 40 de locuri de muncă pentru specialişti în relaţii cu clienţii.

Totodată, în Cehia sunt 31 de locuri de muncă vacante, în Portugalia – 30, Finlanda – 23, Belgia – 16, Marea Britanie – 15, Malta – 10, Luxemburg – 10, Bulgaria – opt, iar în Norvegia sunt două posturi vacante, pentru frizeri.

Persoanele interesate pot viziona ofertele accesând site-ul www.eures.anofm.ro , sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă (AJOFM Cluj -Cluj-Napoca, str. G. Coşbuc nr. 2), unde consilierul EURES îi poate îndruma.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...