marian morar
m install
nello construct

Un nou calendar de livrare a pensiilor, banii vin mai repede

zamblau eugen
floris

Pensionarii vor primi pensiile acasă în prima jumătate a lunii, cel târziu pe data de 15, începând de luna aceasta. Conform unei decizii a Guvernului, măsura va fi aplicată pentru plata drepturilor de pensie pe luna iunie, astfel că beneficiarii care primesc drepturile prin intermediul CN Poșta Româna SA sunt anunțați, printr-un comunicat al Casei Naționale de Pensii, despre noul calendar

Plăţi curente:

1 – 15 ale lunii – la domiciliul beneficiarilor;pentru pensionarii avizaţi (cei care nu sunt găsiți la domiciliu) drepturile bănești și documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

Plăţi restante

 

11 – 15 ale lunii – la domiciliul beneficiarilor
pentru pensionarii avizaţi (cei care nu sunt găsiți la domiciliu) drepturile bănești și documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.De asemenea, pentru persoanele ale căror drepturi se achită prin conturi curente sau conturi de card, calendarul de plată este cel de până acum. Astfel, plata se face începând din data de 14 sau din prima zi lucrătoare care urmează datei de 14, dacă această zi este nelucrătoare.

 Documentul de informare (talonul mov) se transmite între 1 – 15 ale lunii – la domiciliul beneficiarilor.

Pentru pensionarii avizaţi la domiciliu, documentul de informare se poate ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

În primăvara acestui an, Poșta Română a înregistrat întârzieri în plata pensiilor, din cauza zilelor libere și a perioadei sărbătorilor. Guvernul a demarat verificări dar a și anunțat schimbarea perioadelor de plată din intervalul 9-28 ale lunii, în intervalul 1-15 ale lunii.

Sursă: legestart.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: