Banner 2 Turda News650

4 Comentarii

spalatorie auto

Societatea Saramona Com SRL se confruntă cu mai multe reclamații, la diverse instituții publice, pe motiv că nu ar fi respectat legislația în ceea ce privește realizarea unei spălătorii automate de autovehicule.

 

Spălătoria aflată în construcție, în zona Micro 3, este poziționată chiar lângă restaurantul CSA.

Cabinetul de avocatură Lăpușan & Partners a trimis mai multe adrese, din partea clientului său, CSA Avicola SRL, către Primăria Turda, Poliția Locală Turda și Garda de Mediu Cluj, prin care atrage atenția asupra unor posibile încălcări ale legii.

Cei de la CSA reclamă faptul că datorită vecinătății și a modului în care cei de la Saramona Com au înțeles să-și amplaseze utilajele specifice (aspiratoare) este perturbată activitatea de alimentație publică de la sala de evenimente CSA. Totodată, este reclamat faptul că viitoarea spălătorie automată pentru autovehicule nu ar deține acord de funcționare, aviz pentru orarul de funcționare și autorizație de mediu, motiv pentru care solicită instituțiilor abilitate să verifice legalitatea realizării acestei construcții, precum și derularea acestui gen de activitate economică.

Citește și:

Tupeu de tupeu: Investiții fără autorizație de construire! (VIDEO)

viamso feb2019

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Andrei ionci · 14:35 10.08.2018
  Pe surse ... tot fara contract se face ....
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Andrei ionci · 10:21 10.08.2018
  Pe surse...primaria turda nu a achitat salii de evenimente csa plata pentru masa oferita concuretilor la co cursul international de matematica.... asteptam public punctul de vedere al primariei !!!! Domnul Gelu Florea vrem sa vedem dovada ca sunteti jurnalist independent
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 10:40 10.08.2018
   ?! Cum adică ”dovada” că sunt un jurnalist independent?! Care este ”dovada”?! Faptul că tu postezi de pe un cont anonim?!
   Referitor la subiect, fiind vorba de o firmă privată, cu siguranță știe să-și apere interesele, nu ”pe surse”... În altă ordine de idei, e atâta ”supărare” între cele două părți, de vineri/sâmbăta viitoare (de Zilele Turzii) aici va organiza municipalitatea o discotecă. Aș vrea să văd și eu că tu dai dovadă de responsabilitate, asumându-ți identitatea! Așa cum fac eu...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator