m install
petlinii
nello construct

S-au desemnat câștigătorii licitațiilor în cazul „pasului II” al proiectului european derulat de Compania de Apă Arieș

floris

La sediul Companiei de Apă Arieș a fost organizată astăzi o conferință de presă ocazie cu care au fost aduse câteva lămuriri privind evoluția „pasului II” al proiectului european derulat de societatea menționată.

 

În cadrul evenimentului au fost prezenți: Bogdan Bobic- director general al Companiei de Apă Arieș, Matei Cristian – primarul Municipiului Turda, Dorin Lojigan – primarul municipiului Câmpia Turzii, Florianu Dorel Peciu- director general Hidroconstrucția, Bazil Man – director TCI Constructor General SA.

Bogdan Bobic a făcut o sinteză a ceea ce a însemnat până acum implementarea proiectului european, dar a vorbit și despre etapele următoare, informând că cele două societăți, Hidroconstrucția și TCI Constructor General SA. sunt câștigătoarele licitațiilor pentru lucrările ce vor fi derulate la Turda și Câmpia Turzii în cadrul proiectului în valoare totală de 151.375.252 euro.

Cei doi primari au oferit asigurări privind sprijinul necondiționat în derularea proiectului, Dorin Lojigan a desemnat două persoane din cadrul primăriei Câmpia Turzii care vor fi zilnic pe teren pentru a superviza lucrările, în speranța că acestea se vor derula conform termenilor contractuali și vor fi respectate acele prevederi privind „aducerea carosabilului la starea inițială”.

Primarul Matei Cristian a amintit cu această ocazie despre exemplul de bune practici oferit de Compania de Apă Arieș în implementarea „pasului I” al proiectului de extindere și reabilitare al rețelelor de apă și canal.

Pasul doi al proiectului se va extinde pe zona Comunităţii Urbane Arieş, pe localităţile care nu au beneficiat de finanţare în primă fază. Practic banii vor veni pe fondurile de coeziune prevăzuţi de Uniunea Europeană în perioada 2014-2020.

În cadrul conferinței de presă au fost semnate și contractele de execuție a lucrărilor în cele două orașe, lucrări care vor începe cel mai probabil în primăvara anului viitor.

Vezi mai jos înregistrarea integrală a conferinței de presă:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: