m install
petlinii
nello construct

Rețeaua Profi se extinde și la Mihai Viteazu!

floris

Rețeaua de magazine Profi se va extinde și la Mihai Viteazu, în acest moment fiind în construcție viitorul magazin care va funcționa în apropierea Primăriei din localitate.

 

Inițial, Profi a ajuns la Câmpia Turzii, unde a deschis un magazin chiar la artera principală.

Extinderea în Turda s-a produs mai recent, deschizând inițial un magazin pe strada Tineretului, iar apoi un altul pe strada Zambilelor.

PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din țară și cu un ritm de creștere încă neegalat în România. La sfârșitul lunii martie 2018 funcționau 741 de magazine amplasate în 397 de
localități din toate județele și municipiul București.  Din decembrie 2016, rețeaua este detinută de Mid Europa Partners, unul dintre principalele fonduri de investitii de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est. Mid Europa a preluat PROFI de la fondul de investiții Enterprise Investors prin cea mai mare tranzacție din retailul românesc de până acum, contra sumei record de 533 milioane euro.

Mid Europa are o experiență deosebită în domeniile healthcare și retail, deținând printre altele reputatele centre medicale Regina Maria din România și, până în aprilie, lanțul de supermarketuri Zabka, cu peste 2600 de magazine, în Polonia. Pe timpul cât a deținut-o, această rețea a crescut într-un ritm de peste 500 de magazine pe an. Rețeaua se dovedește extrem de flexibilă și inovatoare, operând cu magazine în format Standard, City și Loco. Cu formatul Loco, PROFI a devenit primul retailer care se adrezează consecvent zonelor din afara marilor aglomerări urbane.

La finalul anului 2017, PROFI era unul dintre primii patru angajatori din retailul românesc, cu peste 12000 de angajați care își desfășoară aici activitatea promovând valorile companiei: Încredere, Implicare, Pasiune.
 
Mai mult de 650.000 de clienți calcă pragul magazinelor PROFI în fiecare zi pentru a se bucura de cele până la 6000 de produse pe care acestea le oferă la unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață.

PROFI încurajează producția locală, circa 80% din sortimentația PROFI fiind produsă în România. Succesul rețelei se datorează și numărului din ce în ce mai mare de branduri proprii, care tind să se apropie de 20% din
totalul produselor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: