m install
petlinii
nello construct

Se construiește un nou bloc de locuințe în zona Turda Nouă!

floris

În zona ansamblului Potaissa, de pe strada George Barițiu nr. 105-107 din Turda Nouă, se preconizează construirea unui nou bloc de locuințe, de nivel D+P+3E+1E retras.

 

”Până in anul 2007 zona studiată se afla intr-un prim stadiu de transformare prin amplasari de constructii de locuinte noi, si alte functiuni complementare UTR, prin modernizarea si extinderea constructiilor existente. Ulterior cererea de locuințe fiind increștere s-a propus prin documentatii urbanistice, o mobilare a terenurilor libere de constructii, cu locuinte colective si cu regim de inălțime P+2E si P+3E, P+4E, conf. Regulamentului din PUG Turda. Blocul de locuinte colective D+P+3E+1Eretras–propus se invecineaza cu Ansamblul de locuinte colective ”Potaissa”, aflat in subzona LM 26.a, din UTR LM 26”, se menționează în documentație.

Se propune construirea unui bloc cu locuinte colective, fundatii din beton, structura cadrede beton armat si inchideri din zidarie, acoperis tip terasasau sarpanta. Suprafata construita propusa va fi de 500,94mp, iar suprafatadesfasurata de 2826,7 mp.Blocul va avea regimul de inaltime D+P+3E+1Eretras . Se vor amenaja 40de apartamente in constructia propusa. Vor fi amenajate apartamente cu o camera, cu doua cameresi cu trei camere.De asemenea se vor amenaja locuri de parcare in interiorul parcelei studiate, cate unul pentru fiecare apartament.Accesul autosi cel pietonal in incinta, sunt realizate din partea de nord-vesta parcelei, respectiv din strada Gh. Baritiu, iar apoi de pe drumul de acces existent.

Constructorul noului bloc este SC Alydan SRL din Cluj-Napoca.

Deocamdată, investiția este în faza avizelor administrației locale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: