m install
petlinii
nello construct

La Câmpia Turzii s-a deschis primul showroom cu produse HoReCa (VIDEO/FOTO)

floris

Primul show-room specializat pe produse HoReCa s-a deschis la Câmpia Turzii, printr-o investiție a societății New Trade Vision SRL. Produsele sunt direct importate din Olanda și acoperă o gamă largă de interes, de la restaurante, cafenele și hoteluri, până la produse de uz casnic.

 

Produsele se găsesc atât la show-room-ul din Câmpia Turzii, situat în zona centrală a orașului, cât și pe platforma online EMag.

„Avem o colaborare frumoasă de peste 4 ani cu Emag unde avem spre vânzare peste 200 de produse Solinox. De asemena avem și 4 agenți de vânzări care vor încerca să acopere zona Transilvania și Banat. Avem în planul de dezvoltarea a firmei, construirea unui depozit logistic în Parcul Industrial Câmpia Turzii” a declarat presei, Mugur Prahoveanu, unul dintre cei doi asociați ai societății.

În noul show-room sunt comercializate produse Sola. Se pot găsi poduse din gama de tacâmuri, pahare, porțelan, accesorii și echipamente de bucătărie și altele de acest gen.

”Suntem o companie româno-olandeză, distribuitori unici în România ai brandului SOLA, care are un trecut de 90 de ani pe piața externă. Scopul nostru este să introducem și în țara noastră calitatea și designul Sola, la prețuri avantajoase. Caracteristicile și avantajele produselor SOLA sunt garantate de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Beneficiind de cunoștințele și suportul SOLA, vă punem la dispoziție un portofoliu amplu, de peste 200 de produse și vă garantăm servicii profesionale”, se precizează pe siteul companiei, www.solinox.ro.

Primarul Dorin Lojigan s-a arătat încântat de noua investiție, mai ales că societatea care a deschis show-room-ul din centrul Câmpiei Turzii a achiziționat o parcelă și în parcul industrial al administrației locale.

„Este singura relație comercială care s-a păstrat ca urmare a relațiilor de înfrățire între Câmpia Turzii și orașe din alte țări. Doar prin dezvoltarea mediului antreprenorial putem vorbi despre dezvoltarea orașului. Firma pe care o dețineți, practic a închis Parcul Industrial Câmpia Turzii. În acest moment parcul este plin și sper să aducă beneficii cetățenilor municipiului Câmpia Turzii” a declarat primarul Dorin Lojigan, care a fost prezent la inaugurarea acestui show-room.

UPDATE:

Deschiderea pentru publicul larg va avea loc vineri, 8 martie, de la ora 10.00.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: