m install
petlinii
nello construct

Serviciul IKEA de planificare a bucătăriilor este disponibil în Cluj

floris

Vineri, 15 martie, ora 10.00, punctul de planificare a bucătăriilor IKEA din Cluj și-a deschis oficial porțile, acesta fiind primul de acest tip din România. Centrul de planificare a bucătăriilor este localizat în centrul comercial VIVO Cluj Napoca, din strada Avram Iancu 492-500, localitatea Florești. IKEA își dorește să creeze un mediu cu adevărat multi-channel în România, cu formate noi care să facă oferta mai simplă și mai convenabilă pentru cât mai mulți oameni. 

 

Serviciul IKEA de planificare a bucătăriilor este dedicat tuturor celor care decid să-și renoveze sau să-și mobilize pentru prima dată bucătăria, dar care nu dispun de ajutorul profesional necesar pentru a amenaja unul dintre cele mai utilizate spații din casele noastre. Costul de consiliere și de elaborare a proiectului de bucătărie este de 299 lei pentru un interval de două ore, indiferent dacă planificarea se face la Punctul IKEA de Planificare a Bucătăriei din Cluj sau prin Skype. Clienții vor primi un voucher pentru aceeași sumă pe care o pot utiliza pentru a cumpăra produse din magazinul IKEA Băneasa, în București sau online, la adresa www.IKEA.ro.

Șaisprezece angajați ai Serviciului IKEA de planificare a bucătăriilor vor oferi consiliere și vor elabora proiectul de bucătărie, precum și servicii de asamblare. Procedura de rezervare este simplă și cumpărătorii pot alege ce li se potrivește accesând site-ul www.IKEA.ro. Dacă doresc să își planifice bucătăria prin Skype sau în Centrul de planificare a bucătăriei, vor trebui să măsoare spațiul ce trebuie proiectat și să marcheze locul în care se află instalațiile aferente utilităților și, dacă există, deschideri pentru sistemul de ventilație. Dacă o echipă IKEA este chemată acasă, atunci experții noștri vor face toată munca: vor măsura și vor verifica totul, de la așezarea ferestrelor, a ușilor și a prizelor la materialele din care sunt construiți pereții. În acest fel, clientul se asigură că bucătăria lui a fost măsurată cu cea mai mare atenție, astfel încât toate piesele de mobilier să se potrivească perfect.

Toți cei interesați vor putea opta pentru intervalul orar dorit, în timpul orelor de program ale punctului IKEA pentru planificarea în timpul orelor de programare IKEA Kitchen Planning, de luni până duminică de la 10:00 la 22:00. Centrul de planificare a bucătăriilor IKEA poate fi vizitat și fără programare; experții IKEA îi vor ajuta pe toți cei care optează pentru acest serviciu, în funcție de timpul disponibil.

Mai multe detalii despre planificarea bucătăriilor IKEA pot fi găsite pe www.IKEA.ro.

Despre IKEA România

IKEA este o companie de retail mobilier și decorațiuni, de origine suedeză, fondată în 1943 de Ingvar Kamprad. Marca IKEA a fost înregistrată în 1943, în Suedia. Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa a fost al 253-lea deschis în a 35-a țară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010 a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din INGKA Group. Detalii pe www.IKEA.ro.

Viziunea IKEA:Să creăm o viață de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulți oameni. 

Misiunea IKEA:Să oferim o gamă largă de produse de mobilier, accesorii și decorațiuni pentru casă – funcționale și cu un design de calitate, la prețuri atât de scăzute încât cei mai mulți oameni să și le poată permite.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: