marian morar
m install
nello construct

Greva din învățământ a fost suspendată

zamblau eugen

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) a anunţat, luni, că nu sunt întrunite condiţiile pentru declanşarea grevei generale, reprezentanţii FSLI precizând însă că protestele pot fi reluate după începerea anului şcolar 2017-2018.

 

„În urma centralizării datelor primite de la sindicatele afiliate, reiese că 45,67 % din totalul membrilor de sindicat F.S.L.I. au spus ”DA” pentru grevă generală, începând cu data de 12 iunie 2017, un număr de 27 de sindicate afiliate având între 50% şi 86% opţiune pentru această formă de protest”, se arată într-un comunicat de presă al federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), potrivit Mediafax.

Prin urmare, nu sunt întrunite condiţiile legale de a declanşa greva generală la nivelul tuturor sindicatelor afiliate la FSLI.

Sindicaliştii transmit însă că faptul că nemulţumirea salariaţilor din învăţământ faţă de legea salarizării este una profundă în continuare şi că guvernanţii ar trebui să ia în calcul faptul că pot fi reluate după începerea anului şcolar 2017-2018.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2