marian morar
m install
nello construct

Școala „Horea, Cloșca și Crișan” închiriază două terenuri pentru amplasarea a două chioșcuri

zamblau eugen

ŞCOALA GIMNAZIALĂ HOREA, CLOŞCA ŞI CRIŞAN –persoană juridică cu sediul în Turda , str. Lotus, Nr.7 face cunoscut că în ziua de  5.09.2017

 

Ora 12,00, RESPECTIV 12,30 la sediul Şcolii din strada Lotus, nr.7 Turda, vor  avea loc licitaţiile pentru doua  terenuri în suprafaţă totală de 15 mp, respectiv 8 mp, situate în curtea şcolii din str..Lotus, Nr.7 Turda pentru amplasare chioşcuri demontabile cu destinaţia activităţi comerciale. 

  1. Denumirea imobilului, caracteristici principale

Terenurile  în suprafaţă de 15 mp ,respective 8 mp sunt situate  în curtea şcolii Horea, Cloşca şi Crişan Turda , str.Lotus, nr.7 . Terenurile se închiriază în vederea valorificării din punct de vedere economic şi atragerii de fonduri la bugetul şcolii.Terenurile sunt proprietatea Primăriei Turda fiind în administrarea şcolii gimnaziale Horea, Cloşca şi Crişan Turda .

  1. In vederea participarii  la licitatie  ofertantii  vor achizitiona documentatia de participare la licitatie  achitand contravaloarea acesteia, in cuantum de 100 lei la casieria şcolii.
  2. Ofertantii vor depune  pana la data de 4.09.2017 inclusiv, ora 14,00  urmatoarele acte:

– Plic exterior format A4 pe care se va indica licitatia publica deschisa pentru care este depusa oferta, numele ofertantului si adresa/sediul acestuia si care va cuprinde:

  1. copie de pe cartea de identitate/certificatul de inmatriculare eliberat de Oficiul registrului comertului,
  2. copie de pe actul constitutiv, inclusiv de pe toate actele aditionale relevante, pentru persoanele juridice;
  3. certificat fiscal emis de Administratia Financiara de la domiciliul/sediul social al ofertantului;
  4. certificat fiscal emis de Directia Impozite si Taxe a Primariei de la domiciliul/ sediul social al ofertantului din care rezulta ca nu are datorii la bugetul local;
  5. Certificat fiscal emis de Administratia Financiara a Mun. Turda in situatia in care ofertantul persoana juridica are sucursale/filiale/puncte de lucru in mun. Turda;
  6. Certificat fiscal emis de Directia Impozite si Taxe din cadrul Primariei Mun. Turda in situatia in care ofertantul persoana juridica are sucursale/filiale/puncte de lucru in mun. Turda
  7. dovada achitarii contravalorii caietului de sarcini( 100 lei), a taxei de participare la licitatie (50 lei) (xerocopii după chitanţele eliberate de casieria şcolii).
  8. declaratie pe propria raspundere a reprezentantului legal al societatii comerciale din care sa rezulte ca societatea nu se afla in reorganizare
  9. judiciara sau faliment;

In plicul format A4 se va introduce plicul format A5 care va contine oferta financiara inscrisa in formularul obtinut de la Primaria Mun. Turda, oferta exprimata in lei/mp/luna.

Eventualele oferte depuse dupa data de 4.09.2017 ora 14,00 sunt excluse de la licitatie.

Ofertantul poate fi reprezentat  si prin alte persoane  imputernicite in baza  unei procuri autentificate la notarul public , care se va anexa la dosar.

Pretul minim de pornire al licitatiei , stabilit conform  caietului de sarcini este de  25 LEI/MP/LUNA.

Pretul de inchiriere adjudecat  va fi cel putin  egal cu cel inscris  la pct 7  si se va achita in conformitate cu clauzele contractuale. La inceputul  fiecarui an calendaristic suma de plata va fi indexata cu indicele de inflatie.Inchirierea se face pentru o perioada de 5 ani, cu posibilitatea de prelungire.

Formularele tipizate in vederea intocmirii dosarului de participare la licitaţie şi clarificări se pot obţine de la sediul Şcolii Gimnaziale Horea, Cloşca şi Crişan Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2