Live Video
 

Sărbătoarea Crăciunului la Catedra de Estetica și igiena corpului omenesc în cadrul Colegiului Rațiu Turda

modulo 550

terran 650

La Colegiul Tehnic’’ Dr. Ioan Rațiu,, Turda s-a desfășurat activitatea ”Sărbătoarea Crăciunului la Catedra de Estetica și igiena corpului omenesc’’ în cadrul Proiectului, județean ’’Îndemânare și talent în estetică’’, Ediția a VI-a în Sala Rațiu, organizată de director prof. Nemeti Maria- Marilena, profesor coordonator de proiect Deaș Carmen-Daniela și ms. inst.Pop Codruța- Marilena.

 

Participanți la activitate au fost profesori, părinți, elevi.

Un moment inedit a fost prezentarea portului popular din Sălciua, în deschiderea programului artistic de colinzi.

Colindătorii au fost invitați din școlile partenere, profesori și elevi de la Școala cu clasele I-VIII ”Simion Pantea” Sălciua, jud. Alba. Programul artistic a constat în colinde susținute atât de gazde - eleve din clasa a XI-a P, specializarea Frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, cât și de către oaspeți.

Colindele au reflectat deschiderea la multiculturalism, fiind cântate atât în limba română, engleză, franceză, germană, italiană, și spaniolă.

În partea a doua, elevele de la specializarea Frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist și-au demonstrat abilitățile în domeniul Estetica și igiena corpului omenesc, vechea șezătoare a fost înlocuită cu coafarea părului, vopsirea unghiilor și machiaj.

Mulțumim colaboratorilor: dir. prof. Bartoc Simona (Sălciua), prof. Gog Anca, prof. Oșan Genina (Turda).

Întocmit, prof. Deaș Carmen Daniela

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...