Live Video
 

Târgul de Crăciun de la Grădinița ”Căsuța Piticilor” din Turda, moment de bucurie pentru cei mici! (VIDEO)

modulo 550

Marți după-amiază, la Grădinița ”Căsuța Piticilor” din Turda (zona Micro 3) a avut loc un târg de Crăciun, în care au fost expuse spre vânzare realizările micuților care își desfășoară activitatea aici, cu sprijinul cadrelor didactice și al părinților.

 

Obiectele specifice sărbătorilor de Crăciun au fost deosebite, multe dintre ele rivalizând cu cele care se regăsesc în magazine, în același scop. La acest târg au fost prezente cadrele didactice, elevii și părinții acestora, aceștia din urmă achiziționând ornamentele puse pe tarabe, spre vânzare, în semn de sprijin pentru activitatea grădiniței.

”Stimați părinți, dragi copii, iată-ne ajunși în perioada cea mai frumoasă a anului, a darurilor și a sărbătorilor de Crăciun. Cred că sunteți în asentimentul meu că această perioadă este cea mai frumoasă pentru toată lumea. Știu că și cu multă muncă, dar este frumoasă. ”Dăruiește, fi mai bun și tu poți fi Moș Crăciun!”... Fiecare dintre noi poate fi un Moșc Crăciun, pentru copiii noștri, pentru prieteni, pentru familie, pentru instituția unde copiii dvs își desfășoară activitatea, zi de zi.

De aceea, noi, colectivul de cadre didactice de la Grădinița Căsuța Piticilor vă dorim să aveți un an bun, liniștit, cu pace și cu liniște în suflet. Și totodată, vrem să vă mulțumim și pentru participarea dvs, directă sau indirectă, pe care ați avut-o la organizarea și la buna desfășurare a acestei acțiuni. Vă mulțumim, vă dorim un an bun și La Mulți Ani! Sărbători fericite!”, le-a transmis celor prezenți, Lucica Suciu, director al Grădiniței cu program prelungit ”Căsuța Piticilor”, din Micro 3.

TurdaNews a realizat un videoreportaj la acest eveniment, pe care îl puteți viziona mai jos:

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...