Live Video
 

maxiprest mai2018

În prag de primăvară, la Școala Gimnazială "Avram Iancu"aventura cunoașterii începe!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Cu ocazia zilei porților deschise, la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Turda ne-am bucurat împreună, în 7.03.2018, de oaspeți dragi nouă, viitorii noștri elevi care ne-au vizitat pentru a se pregăti pentru o nouă etapă a călătoriei spre cunoaștere.

 

Alături de părinți, prieteni, dar și de bunici, preșcolarii au pășit pragul institiției noastre pentru a descoperi mai întâi viitoarele lor clase, în care, alături de doamnele învățătoare vor dezlega tainele științei și ale artelor. Apoi, călăuziți de elevii mai mari, dar și de cadrele didactice, cei mici au vizitat clasele a IV-a, i-au cunoscut pe elevii din clasele primare și au pătruns în atelierul cunoașterii, unde i-au ajutat pe colegii din gimnaziu, la fel ca niște mici ucenici vrăjitori, să realizeze experimente inedite și amuzante.

Activitatea a continuat în sala de sport a școlii, unde echipa de majorete a prezentat un spectacol care a stat sub semnul dinamismului și al bunei-dispoziții.

De asemenea, părinții au putut participa la un dialog deschis cu elevii și dascălii școlii.

Le mulțumim celor care ni s-au alăturat la această activitate și îi așteptăm cu mult drag să ne calce din nou pragul începând din septembrie 2018.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...