m install
petlinii
nello construct

Formația Bam-Bum de la Clubul Copiilor Turda, medaliată la Concursul Național ,,Fantezie în pași de dans”

floris

Sâmbătă, 19 iunie, pe scena Școlii Populare de Artă ,,Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, s-a desfășurat Concursul Național ,,Fantezie în pași de dans”, organizat de Palatul Copiilor Cluj.

 

Concursul  aflat la a VII-a ediție,  este cuprins in CAEN 2018, Domeniul S.Concursuri/festivaluri/activităti educative naționale și cu participare internațională , Poz. 119, s-a adresat copiilor și tinerilor iubitori ai dansului modern în toate genurile sale, cu participarea formațiilor de elevi de la Cluburile si Palatele Copiilor din țară.

  Formația Bam-Bum, alcătuită din elevele: Bozdog Irina, Butnar Alina, Butnar Maria, Crișan Bianca, Drăgan Maria, Foia Maria, Hanc Xenia, Hotea Alexandra, Mureșan Mădălina, Șinteuan Daniela si Tat Medeea, s-a înscris în concurs la categoria de vârstă 13-15 ani cu stilurile de dans: contemporan și hip-hop. Prestația fetelor a fost încununată cu  doua locuri întâi pentru genurile de dans prezentate în concurs. Bucuria și rezultatele acestor minunate fete  este remarcabilă, cu atât mai mult, rezultatele acestora se adaugă  numeroaselor locuri întâi  obținute la toate concursurile naționale  la care au participat pe parcursul întregului an școlar .

Formația Bam-Bum  de la Clubul Copiilor  își desfășoară activitatea în cadrul Cercului de Dans Modern și este coordonată de profesor Daniela Heller.

 Felicitări tuturor !

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: