Scrie un comentariu

sah opris 01

Școala Gimnazială ”Ioan Opriș” din Turda a câștigat titlul de CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ la șah, în urmă cu puțin timp, la finalul unei competiții pe care a dominat-o autoritar! Doi componenți ai echipei au fost cei mai buni, la masa lor!

 

Performanța înregistrată de echipa Școlii ”Ioan Opriș”, pregătită de Marin Fântână, este una extraordinară, atât prin prisma faptului că la finală au participat campioanele județelor din întreaga țară, cât și datorită manierei categorice în care s-au impus în cele 7 runde, având 6 victorii, 1 egal și 13 puncte la final (din totalul de 14), în timp ce ocupanta locului 2 a avut 9 puncte.

Finala Campionatului Național Școlar de șah s-a desfășurat la Băile Olănești, iar din echipa pregătită de Marin Fântână au făcut parte: Pataki Dragoș Ioan, Revnic Radu Andrei, Străjan Andrei și Papp Blanca Maria.

De menționat că Străjan Andrei a fost cel mai bun la masa 3, luând medalie e aur, cu 7 victorii din 7 meciuri, în timp ce Papp Blanca Maria a fost cea mai bună la masa 4, cu 5,5 puncte din 7 posibile, luând și ea medalie de aur.

În ultimii ani, de când antrenorul Marin Fântână a încercat să revigoreze șahul la nivelul copiilor, șahul juvenil din zona Turda - Câmpia Turzii a înregistrat un reviriment notabil, copiii ajungând să câștige titluri importante, în competiții cu adversari de calibru.

Dă un LIKE sau distribuie articolul, dacă crezi că acești copii merită asta!

Citește și:

Copilul tău poate fi următorul campion! Se fac înscrieri la Clubul de șah Potaissa Turda!

sah opris 02

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator