Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Inventarul mult criticat de consilierii locali de la şedinţa din 9 ianuarie fusese deja aprobat într-o şedintă anterioară!

kaufland 650x100 22.12

Şedinţa de consiliu local din data de 9 ianuarie s-a remarcat prin atacurile din partea consilierilor PSD, PMP, PP-USL (Tot Vasile), care au refuzat să voteze proiectul privind aprobarea şi însuşirea inventarului Domeniului Public, datorită mai multor erori pe care le-au considerat extrem de grave.

 

Surprinzător este faptul că acelaşi inventar (cu modificări neînsemnate cum ar fi o rubrică suplimentară, nr. de carte funciară etc.) a fost aprobat de aceeaşi consilieri în urmă cu câteva săptămâni! (1 noiembrie). Absenţi la şedinţa în care inventarul a fost aprobat au fost Monica Uioreanu şi Isac Tudorache, culmea, exact aceeaşi doi care au semnalat cele mai multe greşeli în documentaţie! 

Întrebarea este de ce în urmă cu câteva săptămâni acelaşi proiect de hotărâre ar fi fost în regulă, dar după şedinţa din 29.12.2017 când absenteismul a fost dur criticat de către primarul Dorin Nicolae Lojigan, inventarul nu a mai fost suficient de bun?

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...